Angel194818's Side - Where Were You Last Night

Ute på marknaden

Nykär
I helgen var jag ute med mina kompisar, och gissa vad? Jag har träffat en ny kille. Jag vet att jag sa att jag inte skulle hitta någon ny nu direkt efter att jag gjort slut med mitt ex som jag var tillsammans med i ett och ett halvt år. Men men vad ska man göra liksom. Han är i alla fall tre år äldre än mig och jobbar med coachning. Vi ska ses nu på onsdag redan och äta lunch, superkul men jag känner mig faktiskt rätt nervös om jag ska vara ärlig, det var ju ändå ett tag sen jag gjorde något sånt här. Vad ska man ha på sig? Vad i hela friden ska vi prata om? Vad gör jag om det blir jättestelt? Kan man säga att man ska på toa och sen bara inte komma tillbaka? Ska man bara lägga ner projektet om han inte räcker sig efter notan först? 

Så mycket frågor känner jag nu, svårt detta med dating. Jag känner mig lite ringrostig nu faktiskt...  Men man får väl ta det som det kommer och jag tror nog att det ska gå bra ändå... Eller jag hoppas det i alla fall. Och om det inte alls klickar så som det gjorde i helgen så är det väl inte så farligt, då vet jag ju att det inte var meant to be liksom. Man måste ju testa och se vart det leder i alla fall.

Känns ändå kul att vara singel och ute på marknaden igen, det är ju en frihet helt klart att slippa tänka på någon annan HELA tiden. Men jag tror nog ändå att jag är relationstypen, så det vore inte så konstigt om jag snart sitter i en ny relation. kanske till och med min onsdags - lunchdate!